Overnatting i Salvador da Bahia

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Salvador da Bahia

Ferieleiligheter og Apartments i Salvador da Bahia

Salvador er en by som ligger på nordøstkysten av Brasil. Det er en av de eldste byene i landet. Salvador er den tredje mest befolkede byen, med Sao Paolo være den største og Rio De Janeiro den nest mest befolkede. Folket i denne byen er kjent for å være vennlige. Dee mest kjente aspektene av livet her er det mat, musikk og arkitektur. Området har den lengste kystlinjen i Brasil og er svært populær blant turister. De ulike typer strender er ganske variert, alt fra rolige viker til høye bølge strender som er ettertraktet av surfere. Mange utendørsfester og aktiviteter holdes på disse strendene. Du er sikker på å finne noen aktivitet for å nyte. Klimaet i Salvador er mildt sagt fuktig med temperaturer vanligvis rundt 26-32 grader, og det holder seg nokså konstant gjennom hele året. Mange store hoteller finnes langs kysten, men du kan få en bedre opplevelse ved å bo i en leilighet.

Få en ny reiseopplevelse i Brasil med leilighet i Salvador

Apartments i Salvador er alltid en fin løsning. Gjennom Wimdu bor du i en leilighet samtidig som du får med en guide på kjøpet, takket være din vert. Vi kan tilby deg og ditt reisefølge flere ulike overnattinger i forskjellige prisklasser. Det er gratis å registrere seg og flere personer leier ut sine leiligheter over hele verden. Når du søker etter Salvador vil du få opp ledige alternativer, se bilder, lese gjennom anmeldelser fra tildligere gjester og ta del i deres opplevelser og erfaringer.

Bed and breakfast et komfortabelt alternativ til dyrt hotell

Kunne du tenkt deg å overnatte i en leilighet med bed and breakfast i Salvador og virkelig oppleve den ekte bed and breakfast kulturen? Verten din vil servere deg en tradisjonell frokost som kan nytes med utsikt over byen og kan deretter guide deg og vise deg byens skjulte skatter. Nyt fordelene av et personlig preg, din egen vert gjennom oppholdet og alle fasiliteter, samtidig som du bor like komfortabelt som på et hotell. La Wimdu hjelpe deg med å spare penger og unn deg det lille ekstra på turen din og bli tatt godt vare på av verten din i Salvador.

Apartments fra Wimdu gir deg en mer personlig reiseopplevelse

Å bo på vandrerhjem i Salvador er et rimelig alternativ. Fordelen med Wimdu i forhold til å bo på vandrerhjem er at du får en personlig guide. Wimdu tilbyr moderne innkvartering i Brasil til en god pris. I stedet for å bo i et herberge leier du apartments av lokalbefolkningen> gjennom Wimdu. Hva kan være en bedre måte å bli kjent med en by? Du er i kontakt med en vert under oppholdet. Når du har bestemt hvor du skal bo, kan du enkelt bestille online. Du bestemmer hvor lenge du alltid ønsker å bo i Salvador. Velkommen! Venezia | Guangzhou | Porto | Firenze | Leipzig | Los Angeles | Izmir | Lima | Madrid | Shanghai

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter