Overnatting i San Diego

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i San Diego

Ferieleiligheter og Apartments i San Diego

San Diego ligger i California, på vestkysten. Du har kanskje hørt at byen har det beste klimaet i USA, noe som forsåvidt er sant. San Diego kan også friste med en flere mils lang kystlinje der du kan finne noen av Californias beste strender. Hvis du spør en av lokalinnbyggerne i San Diego hvilken som er vakrest vil du mest trolig få svaret – La Jolla! Om du velger å overnatte i en av de sørlige delene av sentrum, er et besøk til den naturskjønne parken Balboa nødvendig. Dette er noen av grunnene til at 30 millioner mennesker besøker San Diego hvert år. Da er det viktig med god overnatting, og Wimdu kan hjelpe deg med å finne leiligheter, B&B eller andre typer apartments.

Opplev amerikansk kultur med leilighet i San Diego

Da mange turister besøker San Diego hvert år, blir hostellene fyllt opp til bredden som oftest. Gjennom Wimdu kan du derimot leie en leilighet av en lokal innbygger i byen. I stedet for et trangt og upersonlig hostel, kan du heller overnatte i en romslig leilighet, et koselig studio apartment eller et vakkert hus med balkong og bed and breakfast. Det er enkelt å booke og betale online, og du slipper å springe rundt San Diego og lete etter ledig innkvartering eller sjekke inn på dyre turisthoteller. Takket være din vert slipper du unna de vanlige turistfellene hvor hotellpersonell ofte vil henvise deg til. Du sparer penger, tid og energi. Og med pengene du sparer, ta deg en tur opp kysten og nyt et par ekstra dager i Los Angeles eller Laguna Beach.

Bed and breakfast et komfortabelt alternativ til dyrt hotell

Ved å velge å bo i enbed and breakfast i San Diego vil du oppleve et avslappende og behagelig opphold i byen. Når man reise på ferie er det deilig å kunne komme bort fra hverdagen, og da er det ekstra hyggelig å bli tatt godt vare på av verten din i San Diego. Du får servert tradisjonell frokost hver morgen av verten din som du kan nyte med utsikt over havet, samtidig som verten kan guide deg rundt byen slik at du får den ultimate følelsen av å være lokal. La Wimdu hjelpe deg med å spare penger, unn deg det lille ekstra på turen din og bruk energien og pengene på kos.

Prøv rimelige Wimdu apartments i stedet for dyre hoteller

Med din egen leilighet på turen vil du kunne nyte frokosten din på en balkong med utsikt over Stillehavet med solen i ansiktet. Apartments er perfekte for deg som vil oppleve mer av den tradisjonsrike amerikanske matkulturen, som for eksempel pannekaker og lønnesirup. Du kan også få tips fra din vert om hvor du finner de beste diners, og restauranter i byen. Da San Diego er en populær turistby, er det deilig å kunne slappe av i sin egen leilighet enn å måtte holde ut med travle turisthoteller. Gå inn på Wimdus hjemmeside idag og se hva vi kan tilby deg. Krakow | Verona | Gold Coast | Edinburgh | Phuket | Stockholm | Marseille | Washington | Bologna | Bangkok | Chicago | Singapore

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter