Overnatting i San Francisco

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i San Francisco

Ferieleiligheter og Feriehus i San Francisco

San Francisco, den pittoreske, bohemske og solfylte byen er et fantastisk feriedestinasjon og stappfull med underholdende og spennende attraksjoner. Byen er enormt individualistisk noe som reflekteres dens mangfold av kulturer og livsstiler. San Francisco til verdensberømte Golden Gate Bridge, og trikker som glir opp de bratte åsene, samt mange flotte bygg slik som de viktorianske rekkehusene som ofte refereres til som Painted Ladies. Det er nok av steder å velge mellom når det kommer til overnatting, og vi mener at et hotellalternativ vil gi deg mest valuta for pengene. Hva med en leilighet nær Fisherman’s Wharf, eller en skikkelig San Francisco apartment eller ferieleilighet i downtown. Ordner du overnattingen med Wimdu er du aldri langt unna den autentiske opplevelsen.

Viste du at..

Mer en 120,000 biler krysser Golden Gate Bridge hver dag.San Francisco er rangert på fjerdeplass på listen over verdens rikeste byer, etter New York, London og Moskva.Dette er også byen hvor de fant opp Irish coffee

Ting å gjøre i San Fransico

San Francisco er er av de beste byen i USA å besøke som turist. Byen befinner seg på et relativt lite området og er kjent for sine tolerante og vennlige innbyggere. Det er mulig å få med seg mange av byens godbiter iløpet av en dag eller to, praktisk dersom du også har lyst til å få med deg andre deler av California. Vi anbefaler på det sterkeste at du legger turen innom Fisherman’s Wharf spesielt Pier 39, hvor det bor en liten koloni sjøløver, som har hold til der siden åttitallet. Deretter kan du spankulere nedover Stockton Street mot North Beach, byens bohemske område. Her er det nok av steder å få seg en matbit, men du bør forvente kø ved de beste stedene.

Det er alltid kjekt å skaffe seg et overblikk når man besøker en ny by. I San Francisco kan Coit Tower gi deg flott utsikt over både byen, havet og Golden Gate Bridge. Mens du er der, ikke glem å få med deg de vakre veggmaleriene malt i 1933 og et prydeksempel på sosialrealistisk stil. Coit Tower befinner seg på toppen av Telegraph Hill, og på turen ned bør du benytte deg av trappene for å få med deg noen flotte hus og kanskje en vill papegøye. Du kan også ta turen ned via Lombard Street som vikler og snor seg ned åsen. Du kan også få med deg av San Francisco’s kjæreste attraksjoner ved å ta trikken for kun $2. Vi anbefaler F-linjen fra Embarcadero til Castro. Castro Distriktet er veldig populært både med innbyggerne og turister - legg reisen innom Castro Theatre, en ikonisk gammel kino som viser berømte filmer fra en svunnen tid. Chinatown i San Francisco er verdens eldste og byen har den største andelen kinesiske innbyggere utenfor Kina. Her kan du lære om kinesisk kultur, finne interessante butikker, eller nyte et måltid ved noen av byens beste restauranter. Vi anbefaler Capital Restaurants.

I både Castro og Chinatown kan du finne en rekke attraktive leiligheter som egner seg ypperlig til alt fra familieferie til ungkarsturer. Ordne overnattingen i San Francisco med en leilighet eller apartment fra Wimdu så slipper du unna dyre overbookede hoteller.

Forbrytelse og straff

Intet besøk til San Francisco er fullbyrdet uten et besøk til Alcatraz

, verdens mest beryktede fengsel. Får å komme deg til øyen hvor fengselet ligger må du bruke båt, book billettene i god tid ta plassene fylles opp hurtig i turistsesongen. Turene kjører syv dager i uken og vi ble veldig glade i Alcatraz Night Tour som gir deg muligheten til å se fengselet om natten.

Komme seg rundt

San Francisco International Airport befinner seg 20 kilometer unna Downtown omårdet. Vi anbefaler offentlig transport til og fra byen, det er nok av valgmuligheter. BART høyhastighetstog forbinder flyplassen med San Francisco det samme gjør og SAMTRAM bussene som betjener byen. Reisen fra flyplassen til Downtown tar cirka 20 minutter. Å komme seg rundt i byen er både enkelt og moro! Det er obligatorisk å ta en tur med en av de ikoniske trikkene. San Francisco er også kjent som en av de enkleste byene i verden å navigere så vi er sikre på at det ikke vil være noe problem. Flere ferjer betjener forskjellige deler av Bay Area, og det er verdt å få med seg byen fra sjøsiden. Dersom du planlegger en ferietur rundt California så er San Francisco et utmerket sted å begynne. Den verdensberømte Yosemite National Park befinner seg øst for byen og kan nås på under 4 timer. Big Sur National Park er en annen fantastisk park som ligger til sør.

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter