Overnatting i Shenzhen

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Shenzhen

Ferieleiligheter og Apartments i Shenzhen

Shenzhen ligger i provinsen Guangdong i Kina og er et meget eksotisk reisemål. Det anbefales å reise mellom november og mars, da været er på sitt beste slik at du kan utforske byen i solskinn i stedet for å måtte holde deg inne på hostellet på grunn av regnsesongen. Byen er et flott alternativ til storbyen Hong Kong som ligger 40 minutter unna med tog. I Shenzhen kan du besøke den kinesiske folk kulturlandsbyen eller nyte deilige kinesiske matretter på Ta Li Mu He Xinjiang restauranten. For å gjøre dette til en komplett opplevelse, kan Wimdu hjelpe deg med den beste overnattingen, med alt fra leiligheter, villaer og bed and breakfast.

Alternativ overnatting med leilighet i Shenzhen

Overnatting i en Wimdu leilighet har sine fordeler. I tillegg til å bo sentralt, vil du kunne benytte deg av innsidetips fra verten din som kan fortelle deg hvor du finner de største severdighetene samt hvor du kan nyte autentiske kinesiske matretter. Hos Wimdu kan du finne ulike apartments, alt etter din smak, stil og budsjett. Det er gratis å registrere seg hos Wimdu, deretter kan du enkelt se gjennom ledig overnatting med bilder, anmeldelser fra tidligere gjester og booke trygt og kjapt.

Book en komfortabel bed and breakfast på din reise

Har du vurdert å overnatte i en leilighet med bed and breakfast i Shenzhen og virkelig oppleve den ekte bed and breakfast kulturen? Du vil nyte fordelene av å bo like komfortabelt som på et hotell, men med et personlig preg og alle fasiliteter. Verten din vil servere deg en tradisjonell frokost som kan nytes med utsikt over byens vakre severdigheter og deretter kan verten guide deg rundt byen og gi deg nyttige tips. Unn deg det lille ekstra på turen din ved å booke en B & B og bli tatt godt vare på av verten din i Shenzhen samtidig som du sparer penger

Apartments fra Wimdu er en ny måte å reise på

Hos Wimdu finner du ikke bare rimelige og komfortable leiligheter, de er også rene og trygge. Ved å booke denne typen overnatting vil du få større frihet, du unngår fulle turisthosteller samtidig som du slipper å bruke hele budsjettet ditt på dyre hoteller.Og når du først har muligheten, hvorfor ikke lære å kjenne lokalbefolkningen og kulturen bedre, takket være din vert. Og med penger spart på prisgunstige apartments, hvorfor ikke oppleve storbyen Hong Kong kun 40 minutter unna? Få en uforglemmelig opplevelse i Kina med Wimdu – Travel like a local! Wien | Los Angeles | Tulum | Torino | Phuket | Athen | Melbourne | Zürich | Sydney | Nice

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter