Overnatting i Singapore

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Singapore

Ferieleiligheter og Apartments i Singapore

Singapore er en energisk asiatisk bystat med høyt tempo og mye å tilby enhver besøkende. Med et av verdens dyreste og luksuriøse urbane landskaper er Singapore en by fylt med kontraster. Noe som er spesielt tydelig når man ser hvordan gamle historiske bygg vikles sammen med moderne skyskrapere. Det er så mye å se i Singapore at det er verdt å bruke noen dager bare på å bli kjent. Dersom du ønsker å byen fra perspektivet til de lokale innbygerene kan du samtidig spare penger på dyre hoteller ved å ordne overnattingen med Wimdu. Hos oss kan du velge og vrake mellom private leiligheter, feriehus og apartments som tilfører det lille ekstra til din Storbyferie i Singapore. Planlegger du en rundreise i Asia kan du spare både tid og penger ved å benytte deg av våre spennende tilbud. For at du skal få mest ut av ferien, ønsker vi å gi deg noen tips om hva det er å ta seg til i denne unike og spennende byen.

Men viste du at

Verdens høyeste mennekseskapte vannfall befinner seg i Jurong Fuglepark i Singapore.Verdensrekorden for den lengeste menneskelige dominokjede ble satt i Singapore. 9324 studenter deltok!Tyggegummi er forbid! i Singapore liker de gatene sine rene!

Ting å gjøre i Singapore

Singapore sin stil er veldig unik. Gamle historiske bygg står side om side med moderne skyskrapere, og det hele ser fantastisk ut! Over fem millioner mennesker fra mange forskjellige etniske bakgrunner kaller denne byen for sitt hjem, og Singapore regnes for å være verdens mest globaliserte by. Lik Hong Kng er Singapore en bystat som strekker seg over en øygruppe. Byen er veldig urbanisert og lite er igjen av den opprinnelige regnskogen den ble bygget på. Det moderne Singapore er en fascinerende smeltedigel av kulinariske fristelser, kultur og livsstil. Lik New York er selve horisonten en severdighet i seg selv. Vi anbefaler en tur innom Sands Skypark observasjonsdekk i Marina Bay. Dette er verdens største og befinner seg 200 meter over bakken. 3900 mennesker kan her få plass, og utsikten er nok til å ta pusten fra enhver!Et annet alternativ er Singapore Flyer, et gigantisk pariserhjul hvor du er garantert en vakker utsikt over byen. Når kvelden kryper på, kan det være fristende med en tur innom Raffles Hotel for å prøvesmake en Singapore Sling cocktail. Oppskriften til denne berømte gin og brandy drikken, kommer fra dette kjente hotellet. Universal Studios fornøyelsespark befinner seg Sentosa og kommer varmt anbefalt. Her er mange spennende attraksjoner, forestillinger og opplevelser, mange baserer seg på de mest kjente filmene fra dette mektige filmstudioet.

En annen side av Singapore

Det er mer å gjøre i Singapore en å beundre horisonten. Vi anbefaler at du tar turen innom forstadene til den travle metropolen hvor livet er roligere og mer avslappet. Her får du se en side av byen som ikke mange besøkende legger merke til. Her er det barnehaver ved siden av organiske åkre og dyregårder. Et fint sted å trekke seg tilbake fra alt mylderet. Hva med et besøk til Fire Flies Health Farm i Lim Chu Kang området? Gården sprayer ikke med insektmiddel eller andre kjemikalier og fokuserer på å produsere mat fra planter i naturlige omstendigheter.Kusu Øyen er en annen av Singapore sine skjulte skatter og en viktig helligdom som hvert år besøkes av pilgrimmer som søker fred, hell og lykke. Et vakkert sted å besøke med mange laguner, rene strender og et rikt dyreliv. Ved marinaen kan du leie en båt for å besøke de forskjellige øygruppene. For å få et innblikk i hvordan Singapore så ut før nyutviklingen burde du besøke Changi Village. Dette området er nesten uberørt og har ivaretatt en tilbakelent og avslappet atmosfære hvor det daglige liv går sin gang i et roligere tempo. Len deg tilbake på en av de mange vakre strendene og se de gigantiske skipene flyte forbi.

Komme seg rundt

Singapore Changi Airport er en av sør-Asias travleste og befinner seg 17km utenfor Singapore City. Flybusser knytter sammen flyplassen og byen, og betjenes 24 timer i døgnet. Det er også en rekke andre tog og bussruter tilgjengelig. Reisen fra flyplassen til sentrum tar circa 30 minutter. Å komme seg rundt Singapore er enkelt og greit. Det meste av severdigheter er innen gangavstand og det vil føles som om hele byen er foran dine føtter. Metro systemet er også veldig godt utbygget og tar deg hvor som helst i byen og har informasjon tilgjengelig på engelsk.

Overnatting i Singapore

Wimdu har mange forskjellige ferieboliger i Singepore. Hos oss kan du enten velge å bo privat eller med en vert som kan opptre personlig guide under turen. Vi tilbyr, for eksempel, private hytter ved sjøen, men også billigere leiligheter og rom. Uansett hvilken type du er ute etter vi er sikker på at du kan finne det med oss!

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter