Overnatting i Spania

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Spania

Lei en ferieleilighet eller et feriehus i solfylte Spania.

Spania er et av Europas vakreste, mangfoldigste og mest individuelle land. Det er et land av kontraster - fra forrevne landskap i nord til vakre strender i sør, fra den majestetiske kystbyen Barcelona til de trange gatene i Madrid. Å utforske Spania tar et helt liv fylt med spennende opplevelser! I denne guiden vil vi gå gjennom de forskjellige ting du kan se og gjøre i Spania. Fortsett lese for å finne ut mer om Spania!

Overnatting

Den spanske økonomien er sterkt avhengig av turisme og over hele landet finnes det et vell av hoteller og vandrerhjem for å tilfredsstille alle budsjetter og smaker. Uansett om du er ute etter et gjesterom i Barcelona, en ferieleilighet i Costa Del Sol eller en villa i Pico de Europa, sjekk ut Wimdus brede utvalg av boliger i Spania - vi er sikre på at du vil finne det ideelle stedet å bo!

Morsomme fakta

 • Den verdensberømte kjærligheten Chupa Chups ble skapt av en katalaner!
 • Javier Bardem var den første spanske skuespilleren til å vinne en Oscar!
 • Spania er det eneste landet der oksekamp regnes som en sport!
 • Spania har flere barer enn noe annet land i hele verden!
 • Hva er det å se og gjøre i Spania?

  Madrid og Barcelona

  Spania har flere flotte, levende og spennende byer! >Madrid, Spanias hovedstad og største by, som ligger på et fly høyt over havet, har uendelig med vakre gater, fantastiske torg og flotte parker. Noen av Spanias beste museer ligger i Madrid, som Reina Sofia-museet (hjem til Picassos Guernica) og Prado-museet. Den store skulpturparken Retiro Park er en av Madrids skjulte perler som er verdt å besøke - lokalbefolkningen elsker å tilbringe tid her! >Barcelona er kanskje mest kjent for den forbløffende arkitekturen designet av den katalanske arkitekten Antoni Gaudi. Du må sjekke ut Gaudis katedral Sagarda Familia som er meget imponerende. Gaudi selv døde mens katedralen fortsatt ble bygget og i dag er spanjolene fremdeles midt i å realisere Gaudis visjon! La Rambla er en annen av Barcelonas viktigste attraksjoner - denne lange gaten er full av salgsboder som selger mat, suvenirer og annet krims og krans! Selvfølgelig en meget spesiell ting om Barcelona er at stranden ligger så nær sentrum! Stranden har vunnet flere priser for sin renslighet og sikkerhet - Barcelona er virkelig en unik by!

  Sør-Spania

  I den sørlige delen av Spania finner du byene Granada og Cadiz som begge er utsøkte feriemål. Det er det ikke mange som vet, men Cadiz er Europas eldste by med over 4000 års historie. Her det er sikkert nok av ting å se! Hvis det ikke er nok er en berømt karneval også holdt i byen. Granada er omgitt av de snødekte fjellene i Sierra Nevada, og er en typisk vakker sørlig spansk by. Videre østover opp langs kysten er byen Valencia, hvor en av Spanias mest berømte retter, paella, ble opprettet! Las Fallas karneval som holdes hvert år i Valencia er vel verdt å delta i, da er det nemlig helt sprøtt i byen!

  Nordvestre Spania

  Det robuste og ofte golde landskapet i nordvestlige Spania har tiltrukket nysgjerrige reisende i århundrer. Her er det mange sjarmerende landsbyer, tradisjonelle byer og de storslåtte fjellene i Picos de Europa nasjonalpark. Galicia-regionen som grenser Portugal er hjem til Spanias mest fantastiske mat og kysten er elsket av alle som besøker den! Santiago de Compostela er hovedstaden i denne regionen og står oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv på grunn av den imponerende katedralen og den vakre gamlebyen. Byen er også målet på pilegrimsveien Jakobsveien, eller Camino de Santiago.

  Mat og drikke

  Mat i Spania anses å være meget godt og over hele landet finner du smakfulle eksempler på dette! Let etter paella og de spanske smårettene tapas. Når du skal velge drikke, kan det være lurt å ta et deilig spansk vin. Prøv Rioja eller Tempranillo. Hvis du vil ha noe litt å spise, smak på sterk chorizo eller søte churros. Mat er stor del av spansk kultur og spanjoler tar maten og måltidene sine svært alvorlig.

  Komme seg rundt i Spania

  Å reise inn i Spania kunne ikke vært enklere. Det er store flyplasser i hver by, inkludert Madrid, Barcelona, Zaragoza og Granada. Spania har svært gode forbindelser med resten av Europa, og du kan nå landet fra omtrent hvor som helst. På bakken er det også veldig lett å komme til Spania fra mange steder i Europa, enten langs vei, jernbane eller vann. Det er mulig å få et tog fra mange steder i Frankrike til Spania. Det er også mulig å reise fra Portugal til Spania med tog og buss. Du kan dessuten få fergen fra Storbritannia til Spania, eller kortere ferger fra Italia og Balearene. Kanskje den beste måten å utforske Spania er med bil. Det er så mange svingete veier, sjarmerende landsbyer og fantastisk natur å oppdage og nyte av, at en bil er nødvendig for å få mest mulig ut av din spanske eventyr! Å komme rundt i Spania er ganske rett frem og høyhastighetstog kobler store byer som Madrid og Barcelona.

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Kjell
Kjell
10 Utmerket
august 2018
Amazing townhouse 6 people with pool XOR

Fint og romslig hus med fantastisk utsikt. Stille og rolig bare noen meter fra sentrum i sjarmerende liten by. Lite minus for noen: Ikke aircondition.

Odd Rane
Odd Rane
8 Veldig bra
mars 2018
Appartement in Patalavaca

Flott og koselig leilighet med fantastisk utsikt. Smale dører og intet Internett drar ned helhetsinntrykket. Trivelig vertskap

Solfrid
Solfrid
10 Utmerket
februar 2018
Bungalow-private garden near YUMBO/CITA. 200 meters from the sea.

Meget vakker bungalow , fantastisk vert som raskt svarer på spørsmål. Utrolig mottagelse vin,øl, frukt og vann var en velkomst hilsen. Aldri opplevd slik service noen steder vi har leid. Vi skulle hvert 2 par , men dessverre ble det sy...

Bjørn-Erik
Bjørn-Erik
8 Veldig bra
februar 2018
Lovely studio in Borinquen sea view

leiligeten var bra.som forventet.men det var søppel på terrassen som jeg måtte fjerne selv,en gammel taklampe pappeske og tv jeg kontaktet verten om dette men det var dårlig oppfølging fra hans side.Jeg møtte aldri han.

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 15 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter