Overnatting i Stockholm

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Stockholm

Ferieleiligheter og Feriehus i Stockholm

Viste du at Stockholm omtales som “Nordens Venezia”, på grunn av plasseringen, tilknytning til havet og vakre arkitektur. Byen strekker seg over 15 øyer som bindes sammen av 60 broer og ligger ved bredden til Mälaren sjøen. Du er aldri langt fra vannet i Stockholm. Dette er også den mest befolkede regionen i Skandinavia og Sveriges hovedstad. En travel metropol med både ny og gammel arkitektur. En rekke grønne området i sentrum gir luften en frisk og ren aroma. Stockholm s skjærgård strekker seg ut mot øst og er en populær destinasjon for cruiseskip. Det er en rekke interessante og artige attraksjoner i Stockholm om er verdt å få med seg om du besøker byen. Det er også flust av overnattingsmuligheter i byen, deriblant kan du leie en privat leilighet for å få en ekstra lokal opplevelse. Ordner du overnatting i Stockholm men en ferieleilighet eller hytte fra Wimdu vil du kunne la skjærgårdsidyllen senke seg.

Visste du at..

Sverige har høyest antall McDonalds restauranter per capita i Europa.Stochkholms t-bane er verdens lengeste kunstgalleri - hvert stopp er utsmykket med kunstver!Stockholm har nesten like mange museum som New York!

Utforsk Stockholm

Så, hva er det å gjøre i den vakre byen Stockholm? I Gamla Stan finner du det meste av interesse for en besøkende. Her ligger slottet og parlamentet, og en rakke skjønne gater og gamle bygninger. Folk har bodd i dette området siden 1252 og egne turer kan informere deg om historien til området. Mange middelalder gater vikler seg mellom gamle kirker og pittoreske torg hvor du finner restauranter og barer. Stockholm er hjem til Nobel Pris sermonien og STadshuset (rådhuset) er hvor den avholdes årlig. Du kan ta en guidet tur av rådhuset som tar deg forbi det utsøkte gull rommet, det 10,000 pipete orgelet og rådskammeret - designet for å ligne et langhus fra Vikingtiden.

Nyt Skjærgården

Om sommeren søker mange Svensker til Mälaran for å ta en svømmetur. Klimaet i Stockholm er veldig fint, med temperaturer om sommeren opptil 25 grader. Båtturer er veldig populært blant turister og byen sett fra vannet er et veldig fint skue. Ta en Royal Canal Tour langs Djurgården kanal forbi en rekke kjente museer og historiske landemerker. Tilbake til sentrum vil du bli belønnet med en fantastisk utsikt. Intet besøk til Stockholm er fullstendig uten et besøk til Djurgården en øy i sentrum. Øya er hjem til en rekke museer, historiske bygninger, gallerier og en fornøyelsespark. Det er også en stor park på øen som trekker 10 millioner besøkende hvert år. Av alle berømte museer på øya er kanskje det mest kjente Vasa Skip Museet. Her finner du ett av de mest fullstendige og best bevarte skipsvrak i verden. Vasa skipet sank nær Stockholm på 17-hundre tallet og er et 69 meter langt Watership som ble berget fra dypet i 1961. Det rene vannet i Mälaran sparte skipet for mye forfall og et besøk til museet er en fascinerende opplevelse. Også på øya finner du Aquaria Vannmuseum, Nordisk Museum, Skansen Friluftsmuseum, Gröna Lund Fornøyelsespark og en rekke konvertere havner og brygger som nå er parker. Øya er vell verdt et besøk!

Svensk Mat og Drikke

De flestes kunnskap om svensk mat strekker seg ikke så mye lengre en Kjöttbullar fra Ikea, og det er synd for svenskene har mye å på matfronten. Det er mange steder å få et smakfullt smörgåsbord - Prinsen serverer fat med lind mens Pelikanen serverer frityrstekt kjøtt og poteterer. Svenskene elsker også kaffe de drikker i gjennomstinntet 4.5 kopper om dagen! Du finner i Stockholm en velletablert kaffehuskultur og svenskene elsker deres ‘fika’ en hobby som involverer kaffe og småprat. Slå deg ned ved en kaffe ved sjøen og nyt en deilig svensk kake.

Komme seg rundt

Stockholm Arlanda Flyplass ligger 40 kilometer nord for byen. Den beste og mest komfortable måten å komme seg til sentrum på er via ekspresstoget. Reisen tar 20 minutter og tar deg direkte til sentralbanestasjonen. Billigere pendlertog tar 38 minutter. Stockholms hovedattraksjoner er innen gangavstand fra hverandre i sentrum. Vi anbefaler dog at du leier en sykkel, det gir deg friheten til å dra hvor du ønsker når du ønsker, sammen med en privat leilighet har du Stockholm foran dine føtter. Ferjer fra Gamla Stan tar deg over vannet til Djurården dersom du ikke vil gå. Gøteborg og København er alle lett tilgjengelige fra Stockholm via bil på 6 og 4 timer.

Overnattning i Stockholm

Med Wimdu, kan du leie et privat hjem eller deler av det fra en ekte lokalbefolkningen. Fordelen av å leve et autentisk hjemme er at du får et nært møte med lokalbefolkningen - kanskje du til og med få tips om de beste severdighetene, vakre strender og hvilken restaurant det er at lover lokal delikatesse i akkurat den rette måten! Vi tilbyr alt fra leiligheter, rom, apartments og studioer til sommerhus og fritidsboliger til gode priser. Uansett hvilken type ferie du er ute etter vi er sikker på at du vil finne det hos oss. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke rundt på siden, lese anmeldelser igjen av andre gjester, og finn din favoritt overnatting! Vi her på Wimdu håper du får en fantastisk tur til Stockholm!

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Frank Omar
Frank Omar
10 Utmerket
juni 2016
Tradisjonelle, men moderne hytte

Koselig liten hytte, sentralt beliggende i fine omgivelser, kort vei til det meste i Stockholm. Vi koste oss kjempe masse.

Tanja
Tanja
10 Utmerket
juni 2015
Charming Cottage in Stockholm

Vi kunne ikke hatt det bedre! Beliggenheten, nærme alt, er perfekt. Mye omtanke ligger det i måten Madeleine og Gustav har lagt til rette for at gjestene skal trives. Veldig ryddig og ordentlig, og alt vi hadde behov for var der. Vi kom...

Elli
Elli
10 Utmerket
september 2013
Tradisjonelle, men moderne hytte

Ett fint lite hus med alt som trenges for en velykket bytur. Huset ligger tett ved sjøen og ikke langt vek fra byen. En fantastisk tur med deilige opplevelser...

Ajmal
Ajmal
10 Utmerket
desember 2012
Bromma B&B

Jeg skal ha pengene tilbake for dig di kastet meg ut av leiligheten...jeg vaert i scandic Hotel...og betalt 1050 kr....ellers jeg skal klage...

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

... og vi elsker våre leiligheter