Overnatting i Sverige

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Sverige

Feriehus og Leiligheter i Sverige

Vår kjære nabo, Sverige, har lenge vært et populært reisemål for nordmenn. Sverige er et land av mangfold - du kan dra på en storbyferie i byer som Stockholm og Malmö, ski i de svenske fjellene og oppleve naturen med det kuperte landskapet og de svenske skogene. Uansett om du gjør det ene eller det andre, en ferie i Sverige gir mye. Sverige er blant verdens mest besøkte skidestinasjoner i verden, med skianlegg som Isaberg og Åre. Wimdu har over 2000 hytter, feriehus, hytter, ferieleiligheter og villaer over hele landet - her er en kort oversikt over de mest populære reisemålene i det vakre Sverige.


Stockholm - Nordens Venezia

Stockholm, Sveriges hovedstad, er en moderne by omgitt av natur. Byen er kjent som Nordens Venezia på grunn av sine mange elver og kanaler som går gjennom byen. Stockholm ligger ved Stockholms skjærgård, som er den største av sitt slag i hele Sverige. Selve byen er spredt over et større antall mindre øyer og elvene gir byen en unik og sjarmerende karakter. Denne karakter sammen med de naturskjønne omgivelsene i byen har samtidig gjort Stockholm en populær destinasjon for cruiseskip. Wimdu har i dag et stort antall leiligheter i de mange distriktene i Stockholm, og med så utrolig mange spennende severdigheter hvorfor reise lengre bort? Stockholm har absolutt noe å tilby for alle!

Byen tilbyr sine besøkende et vell av opplevelser akkurat som andre store byer, men i en mer avslappet atmosfære. Besøk blant annet det overdådige kongelige palasset, som er den offisielle residensen til den svenske kongefamilien, eller de mange sjarmerende hus i gamlebyen, Gamla Stan. Du kan også ta en båttur rundt i Stockholm og se byen til havs. Sveriges hovedstad har mer enn 70 museer, som spenner fra store museer i størrelse og omfang til svært spesialiserte. Favoritter er for eksempel Moderna Museet, Vasamuseet, Skansen, Fotografiska og Nobelmuseet. Utover disse kunstmuseer, har Stockholm en levende kunstmiljø og tilbyr rikelig med muligheter til å nyte moderne kunst i gallerier, utstillingshaller og offentlige steder. Stockholm er innenfor umiddelbar kjøreavstand fra Oslo med en tur på ca 6 timer, noe som gjør byen ideell for en storbyferie på en lang helg.


Kosmopolitiske Malmø

Malmø er Sveriges tredje største kommune med en befolkning på rundt 305 000 i byens sentre, og rundt 650.000 i storbyområdet. Havnebyen ligger i provinsen Skåne på sørspissen av landet. Malmø var i århundrer den nest største danske byen mens Scania var under dansk styre. Den fungerte som en hanseatisk havn og var et svært lukrativt handelsområde. Malmø dominerte sør som den største knutepunkt frem til København ble større i løpet av det 16. århundre. I dag kommer omtrent en tredjedel av Malmøs befolkning er fra utlandet, noe som gjør byen den mest kosmopolitiske i Sverige. Dette har bidratt til et rikt kulturliv og mange eksotiske restauranter. Her er Malmøs ti beste attraksjoner:

 1. Turning Torso er bygningen alle snakker om. Boligblokket er 190 meter høyt men er dessverre lukket før besøkere. Men bare å se bygningen er fantastisk.
 2. Lilla Torg er det perfekt å nyte en kaffe, slappe av med en drink eller bare se på folk. Her finnes flere av Malmøs mest kjente restauranter og klubber.
 3. I Malmøhus slott finnes flere av byens store museer. Her finner du kunstmuseet, bymuseet, historiske museet og tropikariet. En perfekt attraksjon for hele familien.
 4. Malmø kunsthall har en blanding av modern og klassisk kunst. Museet åpnet i 1975 og har en av Europas største utstillingssaler for samtidskunst.
 5. Moderne museet er et lite stykke av Stockholm i Malmø. Her kan du beundre moderne kunstverk utstilte i et gammelt kraftanlegg.
 6. Folkets park er en favoritt bland byens folk. Her kan du nyte en drink i en av barene eller slappe av på gresset.
 7. I Kallbadhuset kan du slappe av i den vedfyrte badtuen eller svømme i saltvann hele året rundt. Dette er en favoritt bland innbyggerne.
 8. Møllevångstorgetkommer alle de 174 land som er representert i byen sammen. Torget ligger sør for sentrum og har et yrende utendørs marked i helgene. Her kan du kjøpe krydder fra Iran eller spise dejlige kinesiske dumplings.
 9. Malmøs eldste bygning, den enorme og vakre St Petri kirken, er mye mer enn bare en kirke.

Hytteliv i Sverige

Hytta har alltid hatt en spesiell karakter enn i Skandinavia. De lar oss unnslippe hverdagens stress og komme bort til et vakkert naturområde - og dette gjør de også i Sverige. Akkurat som Norge er Sverige kjent for sine mange avsidesliggende hytter, alle med klassiske svensk sjarm. Området Småland i Sør-Sverige tilbyr spesielt på et bredt utvalg av disse hyttene og mange er fri til å leies her på Wimdu.

Så der har vi det - uansett om du er for en avslappende storbyferie i vakre Stockholm eller ferie på hytta, Sverige har alt. Med Wimdu kan du finne den perfekte boligen i Sverige uansett du ønsker leie en ferieleilighet i Stockholm, et feriehus utenfør Malmø eller en hytte i Småland, Wimdu har allt! Vi ønsker deg en nydelig ferie i våres flotte naboland!

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Magnus
Magnus
10 Utmerket
juli 2018
Luksus leilighet i Göteborg

Hyggelig vert. Stille og rolig nabolag som er enkelt å finne fram til. Kort vei til butikker. Buss 52 stopper like i nærheten og går rett inn til Gøteborg sentrum. Går ca. hvert 10.min.

Morten
Morten
8 Veldig bra
oktober 2016
MALMO CITY CENTRE – SPACIOUS OFFER! (140 sqm) FREE WIFI

Veldig hyggelig opphold i Mats sin leilighet. Fantastisk beliggenhet, og en stor romslig leilighet. Mats tok i mot oss, og satte oss godt inn i det som var nødvendig. Vi kommer gjerne tilbake.

Asle
Asle
8 Veldig bra
juli 2016
Gotland - Guldrupe Country house

Sommerhus med fine kvaliteter - romslig, lyst, velutstyrt og trivelig. Beliggende i et rolig område sentralt på øyen med rimelig avstand til mye av det Gotland har å by på. Greie og trivelige utleiere / vertsskap.

Ann Karin
Ann Karin
10 Utmerket
juli 2016
Luksus leilighet i Göteborg

Virkelig å anbefale. Kort vei til sentrum med buss,flott bolig med alt du trenger,rolig nabolag. Vi koste oss og velger helt klart denne bolig neste gang vi skal til Gøteborg.

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 15 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter