Overnatting i Sylt

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Sylt

Feriehus og Leiligheter i Sylt

Det er ikke rart at øya Sylt fått kallenavnet " tyske Hamptons " - øya har lenge vært et tilfluktssted for de rike og berømte, som ikke er overraskende siden på fire mil lange øya på den tyske nordsjøkysten har en av de lengste og flotteste strender. Her husene har stråtak, sjølsparkles og sjøluft er forfriskende - det er en perfekt getaway etter måneder med jobb og forferdelig vær. Varierende landskap og en like variert utvalg av fritidsaktiviteter gjør øya til den hot destinasjon IT eller i dag. Her er det alt du kan ønske, fra store sports-og velværefasiliteter, fine restauranter, et svært livlig natteliv. Men Sylt er også en vakker perle for de som søker rekreasjon, men ikke ønsker å vandre i det fjerne. Den nordligste punktet i Tyskland har alt ! Turistene strømmer til jam i sommer, er den beste måten å unngå stress å bestille en privat innkvartering med Wimdu. Vi har alt fra ferske ferieleiligheter til små hytter, kan du velge å bo i en hybel eller leilighet, men også i et hus med et basseng. Din Wimdu team ønsker deg en fantastisk tur til Sylt!

Se og gjøre

Folk begynte å besøke Sylt på midten av 1800-tallet for å dra nytte av jod-rik luft. I 1960, ble Sylt kjent for sin "rike og naken" (Tyskerne har alltid vært mye for sin nude beach). Med noen Michelin stjerne restauranter og noen kule barer, er jam en av de mest elegante destinasjoner i Europa. Sylt er et svært populært reisemål bare på grunn av sine vakre strender, sanddyner, livlige byer og den skarpe sjøluften. Den største byen er Westerland ligger i midten av øya. Hornum er sør, mens den nordlige enden er List - den nordligste byen i Tyskland. Forståelig nok, det blir veldig travelt i noen steder, men noen av Sylt Nagi henger på at du faktisk kan finne din egen private stykke strenderna, og kan ta det med ro og hvile i fred.

Hjertet av Sylt er som sagt Westerland. Livet pulserer her, og her kommer mesteparten av turistene. Det er Westerland en å finne ( men ganske dyre ) restauranter og barer. Dessuten er det litt av et paradis for shoppingentusiaster. De som foretrekker mer står for resten, bør du besøke Alt - Westerland. Der vil du finne mer av den opprinnelige jam i form av stråtaks hus og sanddyner. Også veldig stille, Kampen, et lite samfunn nord for Westerland. Her er mottoet : Se og bli sett!

Får du lei av å ligge på strendene hele dagen, kan du nyte en all fritidsaktiviteter tilbys på øya - tyskerne bare elsker å være utendørs og kom i gang ! Omfavne det og prøve eksempel Wattwandern - det er et tysk ord som grovt oversettes til "lervandring" og det er en aktivitet som er svært kjent på øya Sylt og de omkringliggende områdene. Det hele foregår i Wattenmeer eller Vadehavet på norsk som øya Sylt ligger i. Vadehavet har i tillegg fått en plass på UNESCOs verdensarvliste! Aktiviteten innebærer venter på tidevann og deretter gå på sand (som selvfølgelig er svært gjørmete). Mann som gikk med en guide som til værforholdene, og særlig den tid vannet endres raskt. På den måten kan du noen ganger også se sel soling på sand bank ! Det er en aktivitet som du må prøve når du er her ! Ofte vanligvis guider tar sin gruppe til øya Amrum er virkelig en opplevelse. Du kan til og med gå med båt til øya Föhr og lervandra, øya som Hans Christian Andersen pleide å feriere i 1840-årene. Jam har også perfekte værforhold for windsurfing, som har blitt en annen svært viktig aktivitet på øya, og Volvo Surf Cup og den prestisjetunge Colgate -VM holdes her en gang i året.

Overnattning i Sylt

I Sylt er det et vell av overnatting, men hvis du ikke ønsker å leve blant en haug med turister kan velge å bo i en autentisk hjem. Med Wimdu, kan du leie et privat hjem eller deler av det fra en ekte lokalbefolkningen. Fordelen av å leve et autentisk tysk hjemme er at du får et nært møte med lokalbefolkningen - kanskje du til og med få tips om de beste severdighetene, vakre strender og hvilken restaurant det er at lover lokal delikatesse i akkurat den rette måten! Vi tilbyr alt fra leiligheter, rom, apartments og studioer til sommer hus og fritidsboliger til gode priser. Uansett hvilken type ferie du er ute etter vi er sikker på at du vil finne det hos oss. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke rundt på siden, lese anmeldelser igjen av andre gjester, og finn din favoritt overnatting! Vi her på Wimdu håper du får en fantastisk tur til Sylt!

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter