Overnatting i Thailand

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Thailand

Feriehus og Leiligheter i Thailand

Thailand er et eksotisk, asiatisk land, som grenser Laos og Kambodsja i øst og Malaysia i sør. Landet er kjent for sin mat, kultur og fantastiske strender Den mest berømte byen er Bangkok, den thailandske hovedstaden. Bangkok er hjem til ti millioner innbyggere og er en av de mest populære turistdestinasjonene i Asia. For opplevelser vekk fra metropolen kan du ta turen til Phuket, som finnes i den sørlige delen av Thailand. Dette området regnes som et er et paradis for turister som søker eksotisme, sol og avslapping på øyas perfekte strender. Eller dra ut til øyene i den thailandske gulfen, som for eksempel til det idylliske Koh Samui.

Når man reiser til et sted på størrelse med Bangkok, er det best å ha noen lokal veiledning. På et unikt sted er den enkleste måten å bli kjent med stedet er med hjelp av en erfaren guide. Å velge å bo i klassisk innkvartering i Thailand med en vert vil tillate deg god tilgang til den beste guiden i verden - en lokal. Hvis du derimot foretrekker å bo alene kan du velge i en privat leilighet som er mye billigere enn hotellet. På denne måten vil du være i stand til å ha råd til å bo i sentrum av byen. For de som bor utenfor hovedstaden er det lurt å se etter vakre villaer og utleier som finnes over hele Thailand. På øyene som Phuket og Koh Samui vil du være i stand til å finne noen flotte villaer, og hvis du deler kostnaden med dine medreisende kan du spare mye. Wimdu har flere flotte tilbud uansett om du ska på solferie eller storbyferie. Vi er sikre på at du finner noe perfekt akkurat for deg!

Morsomme fakta

 • Thailand er et svært religiøst land, og det er lurt å være klar over det. For eksempel, må du aldri berøre statuen av Buddha.
 • Thailand er den eneste sørøstasiatiske nasjonen som aldri har blitt kolonisert av europeiske makter.1974 James Bond -filmen «Mannen med den gyldne pistol» ble nesten utelukkende filmet i Phang Nga Bay.
 • Navnet Bangkok er antatt å ha stammet fra thai for «øya som reflekterer de mange svingete vassdrag som omgir byen».
 • Thailand er et veldig tolerant land. Nylig har transvestitter blitt tilbudt sine egne toaletter, og hovedstaden i Thailand regnes som verdens hovedstad for kjønnskorrigerende kirurgi.

Bangkok

Bangkok er en av de travleste og mest kosmopolitiske byene i verden. Beliggende på elven Chao Phraya, er den thailandske hovedstaden en av de raskest voksende byene i verden, og er en økonomisk knutepunkt i Sør-Øst Asia. Byen ble offisielt utpekt som den thailandske hovedstaden i 1782 og den påfølgende veksten har delvis skapt den må-se hovedstaden som finnes i dag. Den enorme byen er delt inn i 50 forskjellige distrikter, men besøkende vil bruke mesteparten av sin tid i det travle distriktet Phra Nakhon. Ta en vanntaxi og få den beste utsikten over byen fra elva og du vil se den enestående balansen mellom naturlig og menneskeskapt skjønnhet. Arkitekturen er fascinerende og andre verk av kulturell og religiøs betydning er å finne over hele byen. Hvis du drar ut av byen vil du finne en overflod av fantastiske fossefall som absolutt er verdt å besøke.

Koh Samui

Thailands selvutnevnte "boutique øy", finnes 80 km fra fastlandet i Siambukten. Et paradis for turister som søker eksotisme, sol og avslapping på ville strender. Over 500 000 mennesker drar til øya fra år til år, noe som gjør den til en av de mest populære turistmålene i Thailand. Vakre sandstrender, dekket med palmetrær og kantet med perfekt blått vann er de viktigste bildene Koh Samui maner, men øya har også mange andre kjente attraksjoner. Disse inkluderer blant annet statuen av den store Buddha og steinene Bestemor (Hinta) og Bestefar (Hina). I tillegg finner du mange buddhistiske templer og skal se å nyte fossefall, spesielt de spektakulære Na Muang Falls. Til slutt, for de yngre besøkende eller minst de unge til sinns, finnes fullmånefester som er svært populære på øya, og bør ikke gås glipp av.

Hua Hin

Hua Hin er en typisk thailandsk turistby som ligger i den vakre Siambukten og ca 320 kilometer sør for hovedstaden Bangkok. Hua Hin har over 80 000 innbyggere, og ble grunnlagt under den store tørken i 1834, der bøndene flyttet sørover og grunnla landsbyen. Landsbyen ble favorittstedet til kong Prajadhipok, som bygget sitt sommerpalass Klai Kangwon der. Det har fungert som det kongelige palasset helt siden og tiltrekker seg besøkende hele året. Takket være sin praktfulle fire kilometer lange strand, fikk byen raskt enorm popularitet blant turister og mange flotte feriehus ble bygget langs kysten.

Phuket

Phuket er den største øya i Thailand, og ligger i Andamanhavet. Øya er kjent som "Perlen av Andaman" på grunn av dens skjønnhet og det er den mest populære regionen i landet utenfor Bangkok. På øya finner besøkende flotte strender og feriesteder. Den mest populære av dem er Patong. Phuket er veldig godt tjent med Phuket International Airport, som ligger ca 32 km fra øyas hovedstad, Phuket Town. Årlig håndterer flyplassen opptil 3 millioner passasjerer. Phuket er det ideelle stedet for elskere av naturlig skjønnhet, og du kan velge mellom fosser, korallrev og kalksteinsklipper.

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter