Overnatting i Toscana

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Toscana

Feriehus og Overnatting i Toscana

Italia er unektelig et land med rik skjønnhet - det er ingen diskusjon. Av de mange regioner som bilder dette flotte land kan su blant annet finne Toscana. Regionen ligger i den nordlige delen av det sentrale Italia, nord for Lazio-regionen som er hjem til hovedstaden Roma. Tuscany tilbyr alt ditt hjerte begjærer. Du vil finne både byer som Pisa, Firenze og Siena, alle perfekte for en ekte storbyferie med sine mange attraksjoner og vakre villaer. Derimot tilbyr det fantastiske landskapet på et vell av opplevelser for hele familien. Du vil finne vinprodusenter som kan besøkes, turgåing, sykling og koselige hytter og autentiske villaer å bo i. De kulinariske opplevelsene er absolutt ikke til å ta feil her. Italia er så godt kjent for sin gastronomiske kultur og Toscana er absolutt ikke noe unntak! Les mer om denne fantastiske delen av Italia, og finne den perfekte boligen for din ferie i Toscana!

Pisa

Det utrolig fine Pisa ligger i den vestlige delen av Toscana langs elven Arno. Elvemunningen til Arno er i Liguriahavet og Arno er Toscanas lengste elv, som blant annet går gjennom Firenze. Pisa er en by med en utrolig kulturell identitet, en historie som strekker seg tilbake tusenvis av år - selv de eldre forfattere i det tidlige Romerriket refererte til Pisa som en gammel by! Byen er naturligvis mest kjent for sin udødelige symbol, det skjeve tårn i Pisa. Tårnet ble bygget i slutten av 14. tallet og har sin egen karakteristiske skråning fra dårlig jord og dårlig grunnlag som tårnet opprinnelig ble bygget på. Det var også fra dette tårnet den berømte fysikeren Galileo Galilei angivelig unnslapp to jernkuler med forskjellige vekter for å demonstrere tyngdeakselerasjonen. Det skjeve tårnet er langt fra den eneste severdigheten det er å se i Pisa. Byen har et stort antall vakre kirker og katedraler fra ulike perioder i verdenshistorien, så vel som andre minneverdige bygninger. Blant de mest kjente kirkene er den utsmykkede Duomo di Pisa eller Pisa katedralen, som ligger ved siden av tårnet i Pisa. Katedralen ble bygget i det 11. århundre og er bygd i den samme, karakteristiske stilen som selve tårnet. Begge monumentene ligger i et større område kalt Piazza dei Miracoli, hvor du finner både tårnet og katedralen og det vakre San Giovanni dåpskapellet og Campo Santo kirkegården. Dette området alene tilbyr overdådige mengder historie og ting å se - vi anbefaler at du tar deg tid til å utforske alle fire monumenter.

Pisa har absolutt mye mer å tilby i tillegg til disse vakre bygningene. Besøk for eksempel Museo Nazionale di San Matteo, som viser mye til kunst, skulpturer og kristne relikvier fra antikken og middelalderen og der du kan se mer om byens historie. Hvis du ikke ønsker å stå for matlagingen i leiligheten din, kan du besøke Osteria dei Cavalieri. Spisestedet serverer lokale, gode og mettende retter i en autentisk omgivelse og til en hyggelig pris. Pisa er utvilsomt en by som er verdt et besøk under oppholdet i Toscana, uansett om du bor i en privat villa utenfor byen eller i en sjarmerende, klassisk leilighet i hjertet av Pisa.

Firenze

Om lag 80 kilometer øst for Pisa, er det fantastiske Firenze. Firenze er Toscanas største by og er utrolig interessant og ganske gjenkjennelig, med sine røde tak og mange kulturskatter. Byen ligger fredelig langs elven Arno og er et like åpenbart valg som Pisa med vakre villaer og annen ferie innkvartering å bo i under sin ferie i Firenze. Mengden av kultur i Firenze er enorm og er byen er anerkjent som en av Italias viktigste på dette punktet. Blant de mest minneverdige stedene i byen er Uffizi-galleriet, som fokuserer på renessansen og virkelig har satt byen på verdenskartet. Hvis du ønsker å se mer kunst fra den tid kan du besøke Palazzo Pitti, som tilbyr intet mindre enn fem gallerier og en rekke museer.

I sentrum av hele byen er Duomo di Firenze, eller katedralen i Firenze. Katedralen ble bygget i det 15. århundre og står majestetisk over byen med sin kuppel med rød murstein og særpreget gotisk arkitektur. Det er mulig å komme opp i kuppelen for å nyte utsikten over byen og landet. Firenze er en flott by med et mylder av interessante attraksjoner å besøke. Vi anbefaler et besøk tilBargello, et gammelt fengsel fra 13. tallet, som i dag er et museum dedikert til den gotiske skulpturen. Glem heller ikke et besøk til den berømte broen over elven Arno, Ponte Vecchio. Historien forteller at i løpet av en tilbaketrekning av tyske tropper som hadde okkupert byen under andre verdenskrig, ble alle broer i Firenze bombet bortsett fra Ponte Vecchio, per streng ordre fra den aller øverste byrå i det daværende Tyskland. Langs brua kan du finne et vell av spennende butikker som selger smykker, suvenirer og kunst. Med sin kulturelle og kunstneriske bakgrunn er Firenze i Toscana den perfekte by å besøke, hvor mange boliger og hytter gir god mulighet til å oppleve det hele på nært hold.

Naturen i Toscana

Naturen i Toscana tilbyr kupert terreng, små sjarmerende bondegårder, hytter og vinranker så langt øyet kan se. Det er mulig å besøke de mange vingårdene i området og det organiseres turer ut til flere av disse fra alle de store byene i regionen. Hvis du bor i en hytte i landlige omgivelser i Toscana, er det gode muligheter for både sykling og vandring gjennom den vakre regionen. Det er mulig å leie sykler i store byer, så kan du utforske de små, sjarmerende landsbyene, vingårdene og skogsområdene på egen hånd. Uansett hva du velger bør du definitivt røre deg utenfor de byene og oppleve hva Toscana virkelig har å tilby!

Transport til og rundt i Toscana

Den største flyplassen i Toscana, Pisa International Airport ligger ca syv miles sør for byen. Det vil sikkert ikke bli kjedelig på en ferie i Toscana og de alle kulturelle inntrykk og den naturlige skjønnheten vil gjøre en sommerferie her en opplevelse for livet!

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Åslaug Rise
Åslaug Rise
10 Utmerket
juni 2016
Cool San Frediano

Leiligheten ligger nær alt du ønsker deg i Firenze, og samtidig ligger den rolig tilbaketrukket i forhold til køene av turister. Den er koselig og godt innredet. En liten terrasse var rett i blinken, og der var det godt å sitte om etterm...

Grethe
Grethe
8 Veldig bra
mai 2016
FLORENCE DREAMING

Sentral beliggenhet, velutstyrt med terasse,men litt bedre stoler og større bord på terasse hadde vært enda bedre.God seng og fint bad.Kan anbefales

Knut
Knut
10 Utmerket
oktober 2015
Typical Tuscan Countryside Villa

Vi satte pris på oppholdet, huset var som beskrevet i prospektet. Rommene var rene og stilige. Det var ryddig, pent og velstelt over alt. Vertskapet var hyggelige, imøtekommende og ga oss gode råd for hva vi kunne finne på. Dette ka...

Anne Lise
Anne Lise
10 Utmerket
juni 2015
Santa Croce Old Bridge

Vi var 2 par som delte denne leiligheten. Leiligheten har atmosfære og bærer positivt preg av å eies av en dame som er lesevant og reisevant. Beliggenheten er meget bra. Kort avstand til veien opp til Piazzale Michelangelo og til severdi...

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 15 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter