Overnatting i Valencia

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Valencia

Ferieleiligheter og Apartments i Valencia

Oppdag Valencia. I det gamle kongedømmet av Valensia Provinsen, denne vakre, majestetiske, historiske byen er et must for alle turister på besøk i Spania. Målt etter befolkning og betydning er dette Spanias tredje største by. Det er av Spanias travleste byer og veldig populær blant turister som kommer fra hele verden. Valencia er berømt for sitt store utvalg av sportsaktiviteter som tilbys, som golf, dykking og sykling, men byenhar også et utmerket natteliv og gode båtmuligheter. Valencia ligger langs middelhavskysten og her er det strender nok til å tilfredsstille de fleste. Byen ligger også i et område som er rik på vakker flora og fauna. Valencia er berømt for sin ’paella’, en sjørett som består av safranfarvet ris, fersk sjømat og grønnsaker. Valencia er også kjent for sitt City of Arts and Science kultursenter, en stor institusjon som huser blant annet et kinokompleks, et opera hus, interaktive utstillinger, og en multifunksjons scene. Valencia har mye å tilby turister og det er mange hoteller og hostler spredd omkring i byen. Dersom du har lyst til å oppleve Valencia fra et annet perspektiv, kan det være en idé å forsøke Wimdu. Da order du overnattingen i Valencia med en privat leilighet, feriehus eller lignende. Vi har en rekke tilbud i byen, alt fra apartments ved stranden til stilige gjesterom og stille villaer.

Artige fakta

Valencia er kjent for ‘horchata’ en frossen drink laget av Tiger nøtter. Valencia er fødestedet til paella! Den kjente forfatteren Blasco Ibanez la handlingen i mange av sine bøker til Valencia.

Sightseeing i Valencia

Det er en rekke å se i Valencia og en vandring i byen vil avdekke en rekke skjulte skatter og koselige kaféer. Turister burde begynne sitt eventyr Valencia sin gamle-by. Katedralen i Valencia er et godt eksempel på tidlig gotisk kirkebygging. Det har også blitt lagt til en rekke deler i gotisk, barokk og romantisk stil. Men den mest kjente delen av katedralen er antakeligvis det åttekantete kirketårnet: Micalet. Det er en av Valencia sine landermerker og fra toppen får du en fantastisk utsikt over byen. Likeved katedralen ligger et museum som rommer verker fra kunstnere som Goya, Jacomart og Cellini, så vel som malerier fra det 15-århundre. Elvet Turia renner gjennom Valencia og området rundt elven er veldig vakkert. Det er tre storslåtte brorer som det er verdt å få med seg. Puente del Real, Puente de la Trinidad og Puente de Serrano. Sistnevnte er utsmykket med tårn som tidligere var en del av bymuren - verdt å få med seg.

Paella og Barrio Del Carmen

Paella kom originalt fra Valencia og innbyggerne i byen er veldig stolte av denne retten. Det beste stedet å finne den beste og mest autentiske paellaen er i Barrio Del Carmen området av byen. I dette distriktet kan du få en følelse av hvordan dagliglivet i Valencia går får seg. Her finner du mange små koselige kaféer, autentiske og ålreite restauranter og barer, så vel som blomsterbed og stille torg. La atmosfæren skylle innover deg.

Hagene i Valencia

Som vi nevnte er Valencia omgitt av et rikt jordsmonn som er det perfekte gro området for masse spennende flora. Det er mange haver og parker i byen full av vakre planter og blomster. Dersom du vil ha et avbrekk fra storbyjungelen anbefaler vi en utflukt til Jardines de la Alameda eller Jardines de Monforte to parker som ble bygget på 18-hundre tallet. Inne i ‘Real Gardens’ finner du blant annet en zoologisk have, en rekke flotte rosebed, og ruinene av et gammelt palass!

Los Fallas

Folk i Valencia vet å feste! Hvert år samler byen seg for den store fiestaen Los Fallas ved vårens inngang. Nabolag bygger store dukker som ligner på kjendiser og fiktive personer og paraderer de gjennom gatene under festivalen. På den siste dagen blir disse dukkene brent på store bål! Musikk, mat og fyrverkeri spiller alle en stor rolle i en av Spanias mest folkekjære fester. Etter fire dager med festivitas trår innbyggerne til sammen for å rydde og gjenopprette normalitet i byen.

Komme seg rundt.

Manises Airport er Valencias nærmeste flyplass, den ligger 8.5 kilometer nord for sentrum. Den har gode forbindelser med Amsterdam,Brussel,Lisboa,London sp vel som mange andre Europeiske byer. Den beste måten å komme seg til sentrum på er med buss. Reisen tar cirka 20 minutter. Å komme seg rundt i Valencia er veldig enkelt for turister. Buss og metro systemet er enkelt å forstå - perfekt for turister. Å utforske med sykkel blir stadig mer populært blant tilreisende og byen er flat nok for at det kan være en fornøyelig opplevelse. Det offisielle sykkelutleie selskapet Valenbisi har 250 utlånssteder i byen og er rimelige. Mesteparten av byen kan også utforskes til fots, og det er en fin opplevelse å vandre rundt i gamlebyen. En utflukt til City of Arts an Sciences og strendene krever offentlig transport. City of Arts and Sciences er ved Alameda Metro Stasjon og en rekke busser kobler sammen sentrum med strendene.

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

... og vi elsker våre leiligheter