Overnatting i Vancouver

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Vancouver

Ferieleiligheter og Apartments i Vancouver

Vancouver er den vakre kystbyen i Canada. Bor i byen nå over 600 000 personer og er den åttende største i landet. Havnen, er Port Metro Vancouver den største havnen i Canada och Vancouver er omgitt av imponerende fjell og skoger, er byen virkelig midt i naturen og i symbiose med det, en av de mange grunnene til at byen er så enormt populært som reisemål for turister fra hele verden! Vancouver ofte rangert på topp nivå av livskvalitet og de beste byene i verden. I Vancouver er det fantastisk museum slik at Beaty Dioversity Museum, men for de som foretrekker utendørs, er det båtturer du kan ta i havnen, en vakker botanisk hage og spektakulære Capilano Suspension Bridge. Byen tilbyr også gode shoppingmuligheter, fine restauranter og trendy barer. Det er gode grunner til at Vancouver er konsekvent rangert som en av de mest levelige og attraktive byene i verden. Det er en levende, kosmopolitisk by med en vestkysts-vibe som elsker å utnytte naturen og nyte de enkle ting i livet. Med Wimdu kan du bestille din ferie i Vancouver, og du kan velge mellom alt fra luksusleiligheter til søt liten sommerhuset i utkanten av byen, men også friske leiligheter og fritidsboliger samt mindre studioer. Din Wimdu team ønsker deg en fantastisk tur til Vancouver!

Allsidige Vancouver

Vancouver har flere nabolag verdt å utforske, hver med sin egen distinkte atmosfære. Yaletown i downtown Vancouver - hjemmet til den elegante og chic! Yaletown skryte restauranter i verdensklasse og utallige utendørskafeer. Andre attraksjoner er False Creek Seawall, Granville Island Market, Science World, Edgewater Casino og sportsarenaer (Rogers Arena og BC Place). Gastown i downtown Vancouver - med sine brosteinsbelagte gater og historiske bygninger er den historiske delen. Den populære Chinatown ligger i gangavstand til Gastown, men besøkende blir bedt om å holde seg til hovedveiene, fordi dette er den litt lurvete delen av byen. Commercial Drive i øst Vancouver - det er nok av spennende restauranter, barer og kafeer. Det er kjent for sin bohemske atmosfære, "europeisk " l kafeer, butikker og underholdningssteder.

Kitsilano i West Vancouver - Vancouver mest sexy strand med miles av sjøen stier for turgåing, løping og sykling. Masse shopping og restauranter på nærliggende fjerde Avenue. Nedre Lonsdale i Nord-Vancouver - ta Seabus fergen fra downtown Vancouver og besøke turist Lonsdale Quay Market, som tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og en flott utsikt over Vancouver skyline. I sommermånedene er det et marked i helgene.

Deep Cove i Nord-Vancouver - leie en kajakk eller vandre i Baden Powell sti til Quarry stein, så unn deg frisk honning donuts og kaffe i den søte landsbyen. Horseshoe Bay i West Vancouver - Kjent som BC Ferries hjemme, er dette kystlandsby omgitt av en frodig skog og fjell. Lei en båt og utforske Howe Sound, nyte fersk sjømat og østers burgere på en utendørs terrasse mens du ser de passerende BC Ferries. Westend - ligger i sentrum av Vancouver og grenser til Stanley Park, et morsomt sted å shoppe, spise og rusle langs stranden. Davie / Denman området er kjent for å være gay-vennlige og har den eneste regnbue-fotgjengerovergang i Vancouver.

Se og gjøre

Listen over ting å gjøre og se i Vancouver er uendelige. For besøkende som ankommer for aller første gang besøkende, kan disse aktivitetene være noe å finne på:
 • Besøk Island Granville Market og prøve et utvalg av retter og handle lokalt laget håndverk
 • Ha det gøy i solen og spille sandvolleyball på Kits Beach eller spansk bank.
 • Walk the brosteinsbelagte gatene i historiske Gastown og sjekk ut den ikoniske Steam Clock.
 • Gå, sykle eller kjøre rundt den pittoreske Stanley Park og de maritime band.
 • Hval og søte sjø oter på Vancouver Aquarium i Stanley Park.
 • Ta trikken opp til Grouse Mountain, toppen av Vancouver (eller du kan gå opp i Grouse Grind hvis du er eventyrlysten av deg).
 • Besøk Capilano Suspension Bridge Park i Nord-Vancouver og prøve en tretopp eventyr.
 • Se Vancouver Canucks NHL spillet på Rogers Arena (hockey sesongen er fra oktober til april), eller BC Lions fotballkamp på den ikoniske BC Place Stadium (fotballsesongen er fra juli til desember).
 • Spis dim sum og kjøpe eksotiske godbiter i Vancouver travle Chinatown.
 • Lei en liten båt fra den sjarmerende Horseshoe Bay og utforske Howe Sound, omgitt av frodige fjorder og snødekte fjell.
 • Handle for designer klær og spise på forskjellige restauranter Robson Street, en av verdens mest kjente shoppingområdet.
 • Danse hele natten på Granville Street underholdningsområdet, hjemmet til dusinvis av restauranter, barer og nattklubber.

Ta en dagstur til Whistler!

Kanskje de beste dagsturer du kan ta fra Vancouver er i Whistler. Du kan ta en direkte buss fra downtown Vancouver, men det anbefales å leie en bil, sa du kan stoppe og ta bilder underveis. Turen tar 1,5 til 2 timer, og du reiser langs den berømte Sea-to-Sky Highway, som er kanskje den vakreste strekning av motorveien i verden. Whistler Village er en pen, fotgjengervennlig alpinlandsbyomgitt av snødekte fjelltopper og ferskvann. Hvis du er eventyrlysten, tilbringe noen netter i Whistler og nyte sine endeløse friluftsliv - ski, snowboard, fotturer, terrengsykling, zip -. Fotturer, dykking, båtliv, heli - turer, rafting, kajakkpadling og golf

Overnattning i Vancouver

I Vancouver er det et vell av overnatting, men hvis du ikke ønsker å leve blant en haug med turister kan velge å bo i en autentisk kanadiske hjem. Med Wimdu, kan du leie et privat hjem eller deler av det fra en ekte lokalbefolkningen. Vi tilbyr alt fra leiligheter, rom, apartments og studioer til sommer hus og fritidsboliger til gode priser. Uansett hvilken type ferie du er ute etter vi er sikker på at du vil finne det hos oss. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke rundt på siden, lese anmeldelser igjen av andre gjester, og finn din favoritt overnatting! Vi her på Wimdu håper du får en fantastisk tur til Vancouver!

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter