Overnatting i Venezia

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Venezia

Ferieleiligheter og Feriehus i Venezia

Den mystiske og unikt italienske byen Venezia er å regne som et underverk. Bygget over en lagune og å vandre rundt her er både engasjerende og fascinerende opplevelse. En geografisk unikt by fra midten av 400-takket. Grunnen til at byen brer seg over en øygruppe bestående av 118 mindre øyer var opprinnelig et forsøk på å slippe unna invasjon fra barbarer. Tro det eller ei, Venezia har 117 kanaler og et 400 broer. Tre av disse broene har stått her siden byens sparsomme begynnelse.

Som en enormt populær feriedestinasjon trekker Venezia til seg 18 millioner turister hvert år. Venezia sin unike konstruksjon har dog vist seg å være noe av en hindring og det usikre livet her har ført til at mange flytter ut. En oversvømmelse i 1966 fikk mange til å flytte og sakte men sikkert synker byen ned i havet.

Hus i Venezia er dyre og de høye levekostnadene fører til at mange som arbeider i byen ikke bor der selv. For å nyte denne sjarmerende og mystiske kanalbyen, hvorfor ikke velte et alternativ til overbookede tursisthoteller? Med en privat leilighet fra Wimdu bor du som en lokal innbygger uten å ofre komfort eller standard. Du kan velge mellom nesten tusen tilbyd på våres side. Det kan bli en byleilighet et gjesterom eller bed and breakfast. Gjør storbyferien din litt spesiell og overnatte på ekte venetiansk vis.

Viste du at

Mange kjente personer i historien ble født i Venezia, inkludert dramatikeren og berømte elskeren Giacomo Casanova, oppdageren Marco Polo, samt komponisten Antonio Vivaldi. Venezia går tom for folk! Det sies byen vil være ens spøkelsesby innen 2030.50,000 turister besøker hver dag.Du trenger et spesielt førerkort for å operere en Gondola. Kun mellom 3 og 4 utstedes hvert år.

Ting å gjøre

Venezia har mange interessante attraksjoner. Etter at du har kommet deg til din perfekte apartment eller ferieleilighet anbefaler vi at du begynner ditt eventyr ved Markusplassen, Venezias mest imponerende plaza. Her kan du nyte slående utsikt over havet og beundre utmerket arkitektur med en kopp kaffe. For en liten penge kan du ta turen til toppen av Campanile, et klokketårn på plassen. Herifra får du en spektakulær utsikt og du vil kunne sette pris på Venezias størrelse og unike karakter. St. Markus Basilika befinner seg også på denne plassen og er verdt et besøk. I bygget finner du tre museer og du har anledning til å gå opp på taket for en flott utsikt. Ved isden av ligger Dodge’s Place, et vakkert palass fra 1300 tallet i ekte gotisk stil og fullt av kunstverk.

Utenfor Markusplassen er det mye å se og vi anbefaler en spasertur langs en av de mange tusen calli (smågater) for et innblikk i byens dagligliv. Her vil du finne utsøkt håndverk, trivelige cafeer og restauranter. Den vakre Burano øyen hvor husene er malt i forskjellige farver og hvor du finner mye av den fineste arkitekturen. Et fint avbrekk fra Venezias ellers så travle hverdag.

En annen side av byen.

De fleste som besøker Venezia vil kun få med seg en side av byen, men det er mer å hente her en du skulle tro ved første øyekast. Vår anbefaling er å begi seg ut på en byvandring klokken seks om morgenen, da har du gatene til deg selv og får se den fredelige. Det er også verdt å avlegge et besøk utenfor sentrum. Ta vest mot Dorsoduro, her venter flotte kirker som San Sebastiano og Angelo Raffaele. Disse historiske byggene er verdt et besøk og du vil se utsøkte malerier og vakker Veneo-Byzantinsk arkitektur. Eller hva med en tur til det Veneziske Arsenalet? , bygget på 1100-tallet er dette komplekse nettverket av verft nå et stille og åpent område.

Venezia Maco Polo Lufthavn

befinner seg på Italias fastland. De fleste store flyselskap har avganger hit og den befinner seg kun 7km fra byen. Du kan komme deg inn til Venezia enten via land eller sjø. AirportLink er en båttjenste som forbinder flyplassen meed Venezia. Private vanntaxier er også tilgjengelige. En billigere måte å komme seg frem på er via buss. Bussene har avgang hvert kvarter og tar 22 minutter inn til byen. Det er også mulig å benytte seg av tog. Venezia er en liten nok by til at du kan ta deg fram til fots og du kan ta deg fra en side til en annen på under en time. Siden det er forbudt å kjøre i byen er dette en fotgjengers paradis. Dersom du vil ta deg fort frem så kan du benytte deg av vannbussene (vaporetti). Billetter er å få kjøpt fra kiosker eller turistkontor. Det er best å gå for en ubegrenset billett eller Venice Card. Med en av disse kan du reise med en hvilken som helst vannbuss og få full frihet til å utforske byen. Sammen med en ferieleilighet fra Wimdu er dette den beste måten å oppleve kanalbyen på.

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Anne Cathrine
Anne Cathrine
8 Veldig bra
august 2016
New wonderful apartment Venice centre

Leiligheten var ren og ryddig. Den hadde god air-condition, ett fint bad og ett ekstra toalett. Den lå sentralt til, og det var rent og fint i området rundt leiligheten. Det var ganske mørkt i leiligheten. Det eneste minuset var at vi k...

Ingrid
Ingrid
8 Veldig bra
april 2016
Bright and Modern Apartment

Veldig sentral leilighet, litt utenfor de store turistmassene. Dagligvare i nærheten, bakeri i nabohuset, og mange restauranter i umiddelbar nærhet. Leiligheten fungerte perfekt til vårt bruk. Hyggelig vertskap som holdt avtaler og var...

Kristian
Kristian
8 Veldig bra
juni 2014
Bright & Modern by St. Mark’s

Veldig fin leilighet meget sentralt plassert. Området er stille og koselig, men allikevel bare noen minutters gange til alle seværdigheter. En fra utleiefirma møtte oss på nærmeste ferjestopp og viste oss veien. Alt i alt, et flott sted ...

Ingrid
Ingrid
10 Utmerket
oktober 2013
Nydelig leilighet i Castello

Vi er svært fornøyde med leilgheten. Den svarte til våre forventninger.

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Over 10 millioner overnattinger booket

  Vi er Europas største byleilighetsportal.

 • Wimdus trippelsjekk

  Vår 3-delte kvalitetskontroll inkluderer besøk av eiendommerne.

 • Trustpilot

  Vår Trustpilot poengsum er
  Flott (8.9/10)

... og vi elsker våre leiligheter