Overnatting i Zadar

Finn gode kvalitetsleiligheter fra byekspertene!

De 50 Topp leilighetene i Zadar

Ferieleiligheter og Feriehus i Zadar

Zadar Zadar er en vakker kroatisk by som ligger ved Adriaterhavet, i Nord-Dalmatia. Havnebyen er bebodd av 80.000 naturglade innbyggere, som alle elsker å i fritiden til å besøke en av de fem nasjonalparker som er innenfor en kort avstand, eller oppdage en hel verden av grønne øyer utenfor kysten. Historien går tilbake flere tusen år, og en tur til Zadar vil være ufullstendig uten en tur til det arkeologiske museet, hvor gjestene kan oppdage alle typer objekter fra antikken og middelalderen. Neste på listen skal være restene av Forum Romanum og de omkringliggende romerske bygninger besøkt. Som med mange europeiske byer, er Zadar rådhus en av de viktigste attraksjonene i byen, og den nærliggende St. Donat fra 900-tallet er et annet must. Men Zadar er ikke bare ideell for historie fanatikere, byen tilbyr også gode opplevelser for folk som sökerr en aktiv ferie med noen eksempel. seiling og dykking. Hvis du er ute etter en avslappende tur til den kroatiske byen, kan Wimdu hjelpe i søket etter overnattingssteder i Zadar. Enten du er ute etter en liten ferieleilighet i det historiske sentrum eller en mer tilbaketrukket ferieutleie slik at du kan finne det hos oss. Vi hjelper deg med din reservasjon, og er alltid på hånden når du trenger det - alt for å gjøre ferien så godt som mulig. Vi her på Wimdu ønsker deg en hyggelig tur til vakre Zadar!

Visste du at..

  • Zadar skjærgården består av 365 øyer, hvorav 150 er en del av nasjonalparken Kornati.
  • Den første reisebyrå i Zadar ble grunnlagt i 1899.
  • Den berømte middelalderske skulptøren Juraj Dalmatinac ble født i Zadar.
  • Byen er kjent for sin kirsebærlikør Maraschino - en oppskrift som ble utviklet av munkene i byens klostre og produsert siden 1500-tallet.

Nyt havet

Zadar er et ideelt sted for dem som elsker havet og vannaktiviteter. Kysten, med sine mange øyer og sund, er svært mangfoldig, og seilere kommer fra alle verdenshjørner for å oppleve dette naturskjønne området. Spesielt imponerende er øyene Pasman, Dugi Otok, Molat og Olib. For dykkere anbefaler vi spesielt Vodenjak, Mezanj, Molat, Szent Istvan og Grebeni. Hvis du ønsker å dykke på revet, hodet til grunne av Grebeni - med en dybde på 15 meter vil du se en bunn dekket med koraller, tang og fisk. Det er verdt å nevne, men at strømmen her er ganske sterk og dykk er best egnet for den erfarne og forberedt.

Autentisk mat

Zadar, kan du få en virkelig autentisk matopplevelse, og byen byr på et ideelt reisemål for matelskere som går på kulinariske reiser. Når du er her du bør definitivt ikke gå glipp av: Eevapeiei - grillspyd av kjøttdeig, Pasticada - biff lapskaus, Zara - svinestek, Pljeskavica - hamburgere av forskjellige typer kjøtt, Arambašići - fylt dolmar og Riba er Zara - grillet fisk.

Ting å gjøre i Zadar

I Gamlebyen i Zadar er det mest populære møtestedet og området med de mest historiske severdigheter. Her bør man ikke gå glipp av å besøke noen av de 34 gamle kirker, spesielt St. Donat er en av de beste preserverade pre-romerske kirker i verden, er dne vanskelig å gå glipp av så det er den mest kjente symbolene i Zadar. St. Anastasia er byens største katedral, med en imponerende orgel som nesten ødelagt i den siste krigen. På et besøk til byen ikke bør gå glipp av Zadar University, som stammer fra det året 1396 - som er Kroatias eldste universitet og en av de eldste i Europa. Man bør heller ikke gå glipp av Forum Romanum er en av de beste preserverade i verden - her kommer lokalbefolkningen til å spasere eller sitte blant ruinene og nyte solen. På kaia ved siden av den gamle byen, er verdens unik havet organ, som spiller en nydelig melodi med skalaene 'hjelp. Sea Organ er populær blant både turister og lokalbefolkningen. Rett ved siden av havet orgel er en annen moderne arkitektionisk opprettelse: Hilsen til Solen - en gigantisk sirkulær solcellepanel som skaper lys spill i takt med orgelet, som i likhet med havet organ opprettet av arkitekten Nikola Basic .

Overnatting i Zadar

I strålende Zadar er det selvfølgelig mange hoteller og herberger, men disse er som regel fullpakket med turister i høysesongen. Vil du heller bo privat eller reiser på et budsjett, kan du fortsatt bestille din feriebolig med Wimdu. På nettsiden vil du finne alt fra sjarmerende hytter, større hus og mindre rom og studioer. Leter du etter et hjem med et basseng, en hund vennlig leilighet eller hus med en hage, finner du også i søkeresultatene. Hvis du trenger hjelp med din bestilling eller har andre spørsmål eller kommentarer, vennligst ta kontakt med vår kundeservice vil svare deg. Vi håper å hjelpe deg å ha en uforglemmelig ferieopplevelse i Zadar. Flott tur!

Klar til å bestille?

VÅRE LEILIGHETER HAR EN GJENNOMSNITTLIG RATING PÅ 9/10! SE HVA GJESTENE VÅRE SIER:

Jorid
Jorid
8 Veldig bra
juli 2014
Fantastic Studio Angie S1

Studiet var svært pent og passer meget godt for 2 personer. Studioet har det nødvendige utstyret inklusiv vaskemaskin og gode tørkemuligheter. Vertinnen, Andjelija, snakket godt engelsk og var svært hjelpsom. Kort vei til stand, matbutik...

Liv
Liv
10 Utmerket
oktober 2013
Nydelig ny leilighet i sentrum

Vi var veldig fornøyd. Leiligheten var ny, ren og velutstyrt. Den lå sentralt, men likevel i et rolig strøk. Internett og TV, noe som er greit med ungdom på tur. Veldig fornøyd med opplegget. Liv

Leif Ivar
Leif Ivar
8 Veldig bra
august 2013
Nydelig leilighet nær gamlebyen

Et uforglemmelig opphold! Leiligeten var ren, pen og av bra standard. Beliggende litt borgjemt i en bakgård bestående av leiligheter og hus, bebodd av Kroatere selv. Utrolig koselige og hjelpsomme naboer. Og veldig ok og oppleve det dal...

Hege
Hege
10 Utmerket
juli 2013
Stylish Apt in Zadar City Centre

Familie på 4 med to tenåringsgutter kan anbefale denne leiligheten på det varmeste. En ny, moderne, trendy leilighet som har alt. Her fikk vi mye for pengene. Beliggenhet m/kort vei til gamlebyen. Innholdsrik matbutikk noen minutter unna...

Vi er Wimdu ...

Wimdu er Europas største markedsplass for privat innkvartering. Med over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land, er du sikker på å finne det perfekte stedet å bo.

... og vi elsker våre leiligheter